26 Haziran 2012 Salı

Jülyen Doğrama Aleti

Özellikle ''raw kabak spagetti'' yapmak için, kabakları incecik şeritler halinde doğrayan aletleri araştırırken, fiyatlarını pek bir abartılı bulunca bu sevdamdan vazgeçmiştim...
Bir gün Yeşilköy pazarında gezinirken, bir satıcının tezgahında onlarca kabak, havuç gibi sebzeleri elinde bir karış uzunluğunda bir aletle doğrarken, ''jülyen doğrama burdaaaaaa hanımlarrrrrr'' diye çığrışına şahit olunca pek bir sevindim. Fiyatı koca koca yer kaplayan ve gereksiz pahalı satılan aletlere göre çok komikti elbette. Çok gerekli olmamakla birlikte arada bir çiğ sebzelerinize farklı ve hoş bir görsellik katmak için çok pratik bir alet :)



Bu aletle doğranmış 
havuçlar

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    Blog'unuz tariflerinizin kalitesinden dolayi ilgimizi çekti.



    Indeksleyebilmemiz için tarifinizi Ptitchef.com'a kaydetmenizden
    memnuniyet duyacagiz.

    Ptitchef Web'in en iyi Mutfak sitelerini bir araya getiren bir
    rehberdir. Yüzlerce Blog şimdiden kaydedilmiştir ve sitelerinin
    tanitimini PtitChef üzerinden gerçekleştirmektedir.

    Ptitchef'e kaydolmak için
    http://tr.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form veya
    http://tr.petitchef.com sayfasini ziyaret edin ve üst kisimda yer alan
    "Site blog'u ekleyin" üzerine tiklayniz.

    Saygilarimla

    Petitchef.com

    YanıtlaSil