Malzemeler :
- 5-6 yaprak pazı
- 1 avuç semizotu
- 1 avuç ıspanak
- 1 avuç maydanoz
- 2-3 adet salatalık (kabuklarıyla)
- 3 çiçek brokoli
- 2-3 adet kereviz sap ve yaprakları
- 1 adet limon (kabuksuz)
- Ceviz büyüklüğünde taze zencefil
Yapılışı :
Tüm sebzeleri yıkandıktan sonra katı meyve sıkacağından geçirin.
Tarif ile ilgili notlar:
- Limonu acılık vermemesi için, kabuklarını soyduktan sonra katı meyve sıkacagından geçirmeliyiz.
- Salatalık miktarı sebzelerin yogunluğunu seyreltmek amacı ile arttırılabilir.
- Malzemelerin tümü olmalı diye bir şart yok elbette. İsteğe bağlı olarak çeşit eklenebilir yada eksiltilebilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder